contact

SONY DSCNeem contact op voor meer informatie via onderstaand formulier of bel:

(0570) 52 34 29 of

06 – 52 05 18 96

Een mailtje naar jwjonker@jonkerdata.nl kan natuurlijk ook!

 

 

 

 

 

Eén gedachte over “contact

 • 12 januari 2018 om 14:45
  Permalink

  Geachte Heer Jonker,

  Met veel bewondering heb ik naar uw website en de diensten die u aanbiedt gekeken. Om maar direct met de deur in huis te vallen, ik heb op dit moment vergevorderde plannen om een vergelijkbaar product op te zetten, dat wil zeggen Excel rapportages en automatisering voor het MKB. Voor mij is dit echter een sprong in het diepe, aangezien ik tot het heden alleen in dienstverband heb gewerkt. Ik kijk dan ook met lichte jaloersheid naar uw product.

  Kort over mijzelf. Mijn naam is Rian Bijl, 31 jaar oud. Ik ben in dienst van PLUS Retail. Ik ben een enorme Excel liefhebber. En heb naar mijn inziens de nodige kennis in formules, macros, draaitabellen etc.

  Nu ben ik benieuwd of we een keer contact kunnen hebben, zodat u mij wat meer over uw business kan vertellen. Nu begrijp ik dat hier in eerste instantie weinig toegevoegde waarde voor u in zit, maar wellicht dat we wederzijds iets kunnen hebben aan dit contact. Ik breng hopelijk in ieder geval genoeg enthousiasme en kennis mee naar dit eventuele toekomstige contact.

  Bij voorbaat dank en ik hoop van u te horen.

  Met vriendelijk groet,

  Rian Bijl

  0621104019

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *